AMPA Portal Nou

!Benvolgut…Bienvenido!

Posted on: 9 diciembre 2008

CATALÀ

Immers en el Casc Antic de Barcelona, l’Escola Bressol Portal Nou és punt de trobada de les famílies del barri. L’escola té una dinàmica multicultural amb nenes i nens de varis orígens (català, espanyola, francesa, alemany, angles, àrab, sud-americà,…). Per aquesta raó els pares uneixen les seves forces per portar a terme activitats que facilitin la relació entre pares, fills i professors.

L’AMPA Portal Nou, com es diu a l’associació de mares i pares, la composen tots aquells que estiguin disposats a aportar idees, esforços i entusiasme. L’AMPA també busca crear un vincle amb el barri, és a dir, amb les entitats i els projectes que es porten a terme en el seu entorn més immediat. Els propòsits bàsics de l’AMPA són informar als pares de tot tema d’interès i organitzar esdeveniments per a les nenes i els nens.

Logo AMPA Portal Nou

CASTELLANO

Inmerso en el corazón del Casco Antiguo de Barcelona, l’Escola Bressol Portal Nou es punto de encuentro de las niñas y niños del barrio. La escuela tiene una dinámica multicultural con familias de varias origines: catalana, española, francesa, alemana, inglesa, magrebí, suramericana,… Por esta razón los padres aúnan sus fuerzas para llevar a cabo actividades que faciliten la relación entre padres, hijos y profesores.

El AMPA Portal Nou, como se llama a la asociación de madres y padres, la componen todos aquellos que estén dispuestos a aportar ideas, esfuerzos y entusiasmo. El AMPA también busca crear un vínculo con el barrio, es decir, con las entidades y los proyectos que se llevan a cabo en su entorno más inmediato. Los propósitos básicos del AMPA son informar a los padres de todo tema de interés y organizar eventos para las niñas y los niños.

Deja un comentario

Actividades

Entradas recientes